Over Kees

Na aan het hart…

Wie zijn hart volgt kan de hele wereld aan! Mijn missie is om mensen spelenderwijs wakker/bewuster te maken en te begeleiden naar wat hen na aan het hart ligt. Deze authentieke manier van begeleiden heeft tot gevolg dat mensen meer hun bevlogenheid als leidraad in hun leven toelaten.

Senior directeur…

Ik heb een langjarige ervaring in het bedrijfsleven op directieniveau. Een ervaring die mij als mentor de perfecte achtergrond geeft om me te kunnen verplaatsen in jouw professionele wereld.

Mentoring is mijn tweede natuur geworden: mijn manier van werken bestaat uit het bieden van veiligheid en vertrouwen, een luisterend oor, spontaniteit, gevoel voor humor en medemenselijkheid. ‘Zien met het hart‘ noem ik dat.

Vorming…

Otium sine litteris mors est – vrije tijd zonder studie of geestelijke bezigheid doorgebracht is de ‘dood’. Daarom ben ik nooit opgehouden met ontwikkelen en leren. Niet alleen van het dagelijks leven, maar ook door actief diverse studies te volgen en aan trainingen deel te nemen.

Mijn vorming…

  • de schoonheid en de dynamiek van het leven…
  • HBO – financiële en actuariële studies
  • WO – master of markering – strategische marketing
  • mentoring, counseling en coaching

Ervaring…

  • een verrijkende en vér reikende innerlijke levensreis…
  • finance & control en algemeen management
  • directeur bij een vastgoed- en een verzekeringsmaatschappij
  • mentor, counselor en coach

Ik houd van klassieke muziek en opera en verdiep mij in het Spaans.

Tot juni 2021 geaccrediteerd als European Individual Accreditation (EIA) Senior Practitioner Coach bij de EMCC.

Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2023 Kees van der Stel