Aanbevelingen

Mentoring


Van te voren dacht ik dat ik wel met 3 gesprekken klaar zou zijn. Dat bleek niet het geval. Het was een intensief traject van een half jaar. Soms emotioneel zwaar, maar overwegend inspirerend. Kees heeft mij laten zien wat mijn persoonlijke waarden zijn en mij geleerd altijd rekening te houden met die waarden. Ik had altijd het gevoel van alles te moeten om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Dat heb ik voor een groot deel kunnen loslaten. Ik kan mij beter ontspannen en kan mij beter focussen op zaken die er echt toe doen. Zowel op mijn werk als privé heb ik veel baat van het coaching traject gehad.

 


Liesbeth – Professional in de semi overheid

Kees heb ik als coach ervaren als een rustig persoon, die me veel ruimte en tijd heeft gegeven om met mijn eigen verhaal te komen. Hij weet een veilige omgeving te creëren en gaf me zodoende vertrouwen, in hem, in mezelf en in het coachingstraject. Hij wist me zo te benaderen en te triggeren dat ik zelf de juiste vragen wist te stellen en de antwoorden en inzichten verkreeg. Ik sta aan het begin van een nieuw hoofdstuk en dat zie ik met vertrouwen tegemoet.

 


Pauline – Professional in de semi overheid

Ik heb Kees leren kennen als een zeer empathische coach die zacht confronterend de diepte met je ingaat. Op zoek naar de invulling naar je levenspad, maar toch concreet zakelijk, kom je blokkades tegen. Kees gaat samen met jou op pad deze blokkades aan. Het is een ervaring waard om met deze zeer bijzondere man kennis te maken.


Frank Bruining – Directeur Commitments

Ik ben zeer tevreden over het hele traject en heb echt het gevoel dat er wegen zijn geopend en boeken zijn gesloten, zodat ik verder kan met mijn ontwikkeling. We hebben samen de stappen doorlopen en Kees gaf altijd goede opbouwende kritieken (positieve, maar natuurlijk ook negatieve, de valkuilen). De coach geeft na afloop van iedere sessie altijd een positieve energie mee.


Henrik Pol – Projectleider

Ik ben aan de slag gegaan met het coachingtraject om mezelf anders in de wereld te laten staan en mezelf een positieve input te geven voor mijn doen en laten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Knelpunten wegnemen en voor mezelf rust vinden in moeilijke en stressvolle situaties.

De professionaliteit en deskundigheid van de coach waren een goede bijdrage aan het slagen van het traject. Hij heeft me door middel van een directe interactie bij aanvang en gedurende het traject de coachingbehoefte, de thema’s en het te volgen traject op duidelijke en betrokken wijze begeleid door alle sessies. Daarbij gaf hij mij vertrouwen, was open en toonde respect voor mij en mijn persoonlijkheid. Hierdoor kon ik me openstellen om het traject te kunnen doorlopen.

Het gehele traject heeft mij enorm veel verbeteringen opgeleverd in mijn persoonlijkheid en de aanpak van en omgaan met drukte op het werk en in mijn privé leven.

Ik ga anders om met situaties waarin ik voorheen me enorm bij betrokken voelde en wat daardoor mijn leven in grote mate beïnvloedde. Op dit moment kan ik dergelijke zaken meer relativeren en voor een groot deel naast me neerleggen. Een heel prettige verandering in mijn leven kan ik wel zeggen.

Kortom: Kees van der Stel Coaching raad ik aan voor een ieder die behoefte heeft aan begeleiding door een professionele derde in zijn/haar privé en/of zakelijke leven, als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en verbetering van het omgaan met druk en hectiek in het dagelijkse leven.

 


Arjan Bachman – Financieel professional

Transformatie groepen


Ik volg momenteel een serie modules bij Kees met de (aan)sprekende titel: persoonlijk leiderschap. De modules gaan in op de diepere ik van jezelf en geven inzicht over ‘wie ben ik’ en ‘wie ben ik werkelijk’ en gaat over het niveau van je identiteit. De modules laten mij goed nadenken over hetgeen waar ik mee bezig ben, de fase van mijn leven en de waarde daarvan. Dat is soms confronterend, vaak verhelderend en in ieder geval boeiend. Het leert mij te relativeren en te beseffen waar ik heen wil. Een interessant programma voor mensen die willen werken aan hun bewustzijn en bewust zijn.


Peter van Oosterhout

Kees weet op een professionele en authentieke wijze de inhoud van zijn Programma Persoonlijk Leiderschap voor het voetlicht te brengen. Door zijn prettige en zorgvuldige begeleiding creëert Kees in dit bijzondere programma een veilige en vertrouwde sfeer waardoor er alle ruimte voor de deelnemers ontstaat om met een open houding het oefenmateriaal tegemoet te treden, te ervaren en te beleven. Voor mensen die op een ongedwongen manier dichter bij zichzelf willen komen te staan en voor mensen die tot verrassende inzichten over zichzelf willen komen is deelname aan dit innovatieve programma beslist aan te raden. Wij hebben ervan genoten en wensen Kees alle succes toe.


Nadine Somers, Mauranne Brabants, Leen van Avermaet en Dirk Brabants

Het programma persoonlijk leiderschap van Kees heeft mij een hele mooie verrijking gegeven en een dieper inzicht in mijzelf. Een echte aanrader voor iedereen die (nog) meer over zichzelf te weten wil komen en op zoek is naar een dieper bewustzijn. Kees zet de modules op een bijzondere manier neer. Dankjewel Kees voor jouw warmte en liefdevolle begeleiding in de door jou zo mooi ontwikkelde modules. Zoekende naar “verstilling“ is dit een bijzondere invulling.


Helga Zorn

Programma Persoonlijk Leiderschap: wat een geweldig mooi programma! Kees is een bijzonder professionele trainer die je met veel liefde en aandacht van de ene naar de andere diepgaande oefening begeleidt. Ik heb inmiddels zes van de zeven modules mogen bijwonen, een intense ervaring wat op een diep energetisch niveau een hoop in beweging gebracht heeft. Het heeft mij weer een stap dichter bij mijzelf gebracht. Ik kijk met veel plezier uit naar de laatste module die ik later zal volgen.

 


Wil van der Zwan

Het waren acht dagen, vier modules van het programma persoonlijk leiderschap. Ik vond het hele mooie dagen, warm, liefdevol en ik heb ook weer veel inzichten gekregen over mezelf waar ik mee verder kan.


Petra Lemckert
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2023 Kees van der Stel