Aanbevelingen

Mentoring


Kees is een professionele intuïtieve coach die bijzonder goed kan invoelen en luisteren. Zijn manier van coachen brengt je dichter bij jezelf waardoor je makkelijker tot de kern van de vraag kunt komen. Kees zijn benadering is liefdevol, integer en respectvol.


Wil van der Zwan – Life Coach

Ik ken Kees al uit de tijd dat hij zeer gedreven werkzaam was bij een verzekeraar.Zijn switch van een heel exact terrein naar een meer spirituele kant, heb ik met grote belangstelling en bewondering gevolgd. Kees heeft mij in de afgelopen twee jaar als coach ondersteund in mijn eigen zoektocht naar verdere ontwikkeling en nieuwe kansen. Hij creëert in zijn gesprek rust en ruimte om echt naar jezelf te kijken, rust en ruimte ook om weer nieuwe mogelijkheden te zien. Met een aantal zeer interessante oefeningen helpt hij je plezier te hebben in de zoektocht naar jezelf! Mij heeft het erg geholpen nieuwe wegen te durven bewandelen!


Frieda van Hartingsveldt – Financieel Directeur

Ik heb het voorrecht gehad Kees te mogen helpen bij het vormgeven van zijn huisstijl, daarbij heb ik Kees leren kennen als een gedreven man die met veel enthousiasme en passie zijn coachingbureau runt. Kees is een alerte persoonlijkheid die de ander veel ruimte biedt om zich te ontwikkelen. Kees geeft de juiste ondersteuning om talenten tot volle wasdom te laten komen.

 


Marcel Mirer

Kees is deskundig, open, betrokken en authentiek. Kees werkt vanuit zijn hart en dat geeft een gevoel van verbinding, veiligheid en vertrouwen. Ik voel me zeer geholpen door zijn begeleiding op mijn ontwikkelingspad.


Gerrit van der Linde – Aquarellist

Kees heb ik als coach ervaren als een rustig persoon, die me veel ruimte en tijd heeft gegeven om met mijn eigen verhaal te komen. Hij weet een veilige omgeving te creëren en gaf me zodoende vertrouwen, in hem, in mezelf en in het coachingstraject. Hij wist me zo te benaderen en te triggeren dat ik zelf de juiste vragen wist te stellen en de antwoorden en inzichten verkreeg. Ik sta aan het begin van een nieuw hoofdstuk en dat zie ik met vertrouwen tegemoet.

 


Pauline – Professional in de semi overheid

Transformatie groepen


Ik volg momenteel een serie modules bij Kees met de (aan)sprekende titel: persoonlijk leiderschap. De modules gaan in op de diepere ik van jezelf en geven inzicht over ‘wie ben ik’ en ‘wie ben ik werkelijk’ en gaat over het niveau van je identiteit. De modules laten mij goed nadenken over hetgeen waar ik mee bezig ben, de fase van mijn leven en de waarde daarvan. Dat is soms confronterend, vaak verhelderend en in ieder geval boeiend. Het leert mij te relativeren en te beseffen waar ik heen wil. Een interessant programma voor mensen die willen werken aan hun bewustzijn en bewust zijn.


Peter van Oosterhout

Programma Persoonlijk Leiderschap: wat een geweldig mooi programma! Kees is een bijzonder professionele trainer die je met veel liefde en aandacht van de ene naar de andere diepgaande oefening begeleidt. Ik heb inmiddels zes van de zeven modules mogen bijwonen, een intense ervaring wat op een diep energetisch niveau een hoop in beweging gebracht heeft. Het heeft mij weer een stap dichter bij mijzelf gebracht. Ik kijk met veel plezier uit naar de laatste module die ik later zal volgen.

 


Wil van der Zwan

Kees weet op een professionele en authentieke wijze de inhoud van zijn Programma Persoonlijk Leiderschap voor het voetlicht te brengen. Door zijn prettige en zorgvuldige begeleiding creëert Kees in dit bijzondere programma een veilige en vertrouwde sfeer waardoor er alle ruimte voor de deelnemers ontstaat om met een open houding het oefenmateriaal tegemoet te treden, te ervaren en te beleven. Voor mensen die op een ongedwongen manier dichter bij zichzelf willen komen te staan en voor mensen die tot verrassende inzichten over zichzelf willen komen is deelname aan dit innovatieve programma beslist aan te raden. Wij hebben ervan genoten en wensen Kees alle succes toe.


Nadine Somers, Mauranne Brabants, Leen van Avermaet en Dirk Brabants

Het programma persoonlijk leiderschap van Kees heeft mij een hele mooie verrijking gegeven en een dieper inzicht in mijzelf. Een echte aanrader voor iedereen die (nog) meer over zichzelf te weten wil komen en op zoek is naar een dieper bewustzijn. Kees zet de modules op een bijzondere manier neer. Dankjewel Kees voor jouw warmte en liefdevolle begeleiding in de door jou zo mooi ontwikkelde modules. Zoekende naar “verstilling“ is dit een bijzondere invulling.


Helga Zorn

Het waren acht dagen, vier modules van het programma persoonlijk leiderschap. Ik vond het hele mooie dagen, warm, liefdevol en ik heb ook weer veel inzichten gekregen over mezelf waar ik mee verder kan.


Petra Lemckert
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2022 Kees van der Stel