Aanbevelingen

Mentoring


Kees pakte het hele coachingtraject professioneel aan en werkte volgens een van te voren vastgesteld plan. Toen er zich in mijn privé situatie een impactvolle gebeurtenis voordeed, was er alle ruimte om hierover te spreken en het traject even het traject te laten. Ik kan dan ook terugkijken op een waardevol coachingtraject. Tijdens het traject, wat in alle rust en harmonie plaatsvond, werd het duidelijk dat gebeurtenissen uit het verleden mijn huidig functioneren nog steeds beïnvloeden. Samen met Kees heb ik hieraan gewerkt. Bedankt voor dit mooie traject, Kees.

 


WK. Coördinator Financiële Zaken

Van te voren dacht ik dat ik wel met 3 gesprekken klaar zou zijn. Dat bleek niet het geval. Het was een intensief traject van een half jaar. Soms emotioneel zwaar, maar overwegend inspirerend. Kees heeft mij laten zien wat mijn persoonlijke waarden zijn en mij geleerd altijd rekening te houden met die waarden. Ik had altijd het gevoel van alles te moeten om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Dat heb ik voor een groot deel kunnen loslaten. Ik kan mij beter ontspannen en kan mij beter focussen op zaken die er echt toe doen. Zowel op mijn werk als privé heb ik veel baat van het coaching traject gehad.

 


Liesbeth – Professional in de semi overheid

Het coachingtraject heb ik als ‘prettig’ ervaren. Ik heb van de coaching veel geleerd. Al mijn coachvragen zijn aan de orde gekomen. Het heeft geleid tot een andere kijk op zaken, alsmede tot een zekere bewustwording. Kortom, doelstelling is bereikt. Nieuwe kansen en uitdagingen zie ik tegemoet.


Priscilla van Bemmel – Coördinator Front- en Backoffice Rogplus

Ik ben aan de slag gegaan met het coachingtraject om mezelf anders in de wereld te laten staan en mezelf een positieve input te geven voor mijn doen en laten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Knelpunten wegnemen en voor mezelf rust vinden in moeilijke en stressvolle situaties.

De professionaliteit en deskundigheid van de coach waren een goede bijdrage aan het slagen van het traject. Hij heeft me door middel van een directe interactie bij aanvang en gedurende het traject de coachingbehoefte, de thema’s en het te volgen traject op duidelijke en betrokken wijze begeleid door alle sessies. Daarbij gaf hij mij vertrouwen, was open en toonde respect voor mij en mijn persoonlijkheid. Hierdoor kon ik me openstellen om het traject te kunnen doorlopen.

Het gehele traject heeft mij enorm veel verbeteringen opgeleverd in mijn persoonlijkheid en de aanpak van en omgaan met drukte op het werk en in mijn privé leven.

Ik ga anders om met situaties waarin ik voorheen me enorm bij betrokken voelde en wat daardoor mijn leven in grote mate beïnvloedde. Op dit moment kan ik dergelijke zaken meer relativeren en voor een groot deel naast me neerleggen. Een heel prettige verandering in mijn leven kan ik wel zeggen.

Kortom: Kees van der Stel Coaching raad ik aan voor een ieder die behoefte heeft aan begeleiding door een professionele derde in zijn/haar privé en/of zakelijke leven, als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en verbetering van het omgaan met druk en hectiek in het dagelijkse leven.

 


Arjan Bachman – Financieel professional

Kees is een professionele intuïtieve coach die bijzonder goed kan invoelen en luisteren. Zijn manier van coachen brengt je dichter bij jezelf waardoor je makkelijker tot de kern van de vraag kunt komen. Kees zijn benadering is liefdevol, integer en respectvol.


Wil van der Zwan – Life Coach

Transformatie groepen


Programma Persoonlijk Leiderschap: wat een geweldig mooi programma! Kees is een bijzonder professionele trainer die je met veel liefde en aandacht van de ene naar de andere diepgaande oefening begeleidt. Ik heb inmiddels zes van de zeven modules mogen bijwonen, een intense ervaring wat op een diep energetisch niveau een hoop in beweging gebracht heeft. Het heeft mij weer een stap dichter bij mijzelf gebracht. Ik kijk met veel plezier uit naar de laatste module die ik later zal volgen.

 


Wil van der Zwan

Kees weet op een professionele en authentieke wijze de inhoud van zijn Programma Persoonlijk Leiderschap voor het voetlicht te brengen. Door zijn prettige en zorgvuldige begeleiding creëert Kees in dit bijzondere programma een veilige en vertrouwde sfeer waardoor er alle ruimte voor de deelnemers ontstaat om met een open houding het oefenmateriaal tegemoet te treden, te ervaren en te beleven. Voor mensen die op een ongedwongen manier dichter bij zichzelf willen komen te staan en voor mensen die tot verrassende inzichten over zichzelf willen komen is deelname aan dit innovatieve programma beslist aan te raden. Wij hebben ervan genoten en wensen Kees alle succes toe.


Nadine Somers, Mauranne Brabants, Leen van Avermaet en Dirk Brabants

Ik volg momenteel een serie modules bij Kees met de (aan)sprekende titel: persoonlijk leiderschap. De modules gaan in op de diepere ik van jezelf en geven inzicht over ‘wie ben ik’ en ‘wie ben ik werkelijk’ en gaat over het niveau van je identiteit. De modules laten mij goed nadenken over hetgeen waar ik mee bezig ben, de fase van mijn leven en de waarde daarvan. Dat is soms confronterend, vaak verhelderend en in ieder geval boeiend. Het leert mij te relativeren en te beseffen waar ik heen wil. Een interessant programma voor mensen die willen werken aan hun bewustzijn en bewust zijn.


Peter van Oosterhout

Het waren acht dagen, vier modules van het programma persoonlijk leiderschap. Ik vond het hele mooie dagen, warm, liefdevol en ik heb ook weer veel inzichten gekregen over mezelf waar ik mee verder kan.


Petra Lemckert

Het programma persoonlijk leiderschap van Kees heeft mij een hele mooie verrijking gegeven en een dieper inzicht in mijzelf. Een echte aanrader voor iedereen die (nog) meer over zichzelf te weten wil komen en op zoek is naar een dieper bewustzijn. Kees zet de modules op een bijzondere manier neer. Dankjewel Kees voor jouw warmte en liefdevolle begeleiding in de door jou zo mooi ontwikkelde modules. Zoekende naar “verstilling“ is dit een bijzondere invulling.


Helga Zorn
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel