Aanbevelingen

Mentoring


Kees is een professionele intuïtieve coach die bijzonder goed kan invoelen en luisteren. Zijn manier van coachen brengt je dichter bij jezelf waardoor je makkelijker tot de kern van de vraag kunt komen. Kees zijn benadering is liefdevol, integer en respectvol.


Wil van der Zwan – Life Coach

Betrokken bij zijn klant. Beheersing van de methodes die hij gebruikt. Echt.


Michiel de Jong – algemeen directeur

Graag wil ik Kees bij jullie aanbevelen. In het coachtraject heb ik Kees ervaren als een aimabel persoon met oprechte interesse in de belevingswereld van zijn coachee. Kees komt snel tot de kern en geeft positieve druk om zaken waar nodig op te pakken en te structureren. Hij heeft een duidelijk coachprogramma voorgesteld en dit ook inhoudelijk goed gevolgd. Kees weet waarover hij spreekt, is professioneel, levert kwaliteit en heeft een uitnodigende houding. Dit komt het coachtraject zeker ten goede.


Marco Kasbergen – Partner Deloitte

Ik ben aan de slag gegaan met het coachingtraject om mezelf anders in de wereld te laten staan en mezelf een positieve input te geven voor mijn doen en laten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Knelpunten wegnemen en voor mezelf rust vinden in moeilijke en stressvolle situaties.

De professionaliteit en deskundigheid van de coach waren een goede bijdrage aan het slagen van het traject. Hij heeft me door middel van een directe interactie bij aanvang en gedurende het traject de coachingbehoefte, de thema’s en het te volgen traject op duidelijke en betrokken wijze begeleid door alle sessies. Daarbij gaf hij mij vertrouwen, was open en toonde respect voor mij en mijn persoonlijkheid. Hierdoor kon ik me openstellen om het traject te kunnen doorlopen.

Het gehele traject heeft mij enorm veel verbeteringen opgeleverd in mijn persoonlijkheid en de aanpak van en omgaan met drukte op het werk en in mijn privé leven.

Ik ga anders om met situaties waarin ik voorheen me enorm bij betrokken voelde en wat daardoor mijn leven in grote mate beïnvloedde. Op dit moment kan ik dergelijke zaken meer relativeren en voor een groot deel naast me neerleggen. Een heel prettige verandering in mijn leven kan ik wel zeggen.

Kortom: Kees van der Stel Coaching raad ik aan voor een ieder die behoefte heeft aan begeleiding door een professionele derde in zijn/haar privé en/of zakelijke leven, als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en verbetering van het omgaan met druk en hectiek in het dagelijkse leven.

 


Arjan Bachman – Financieel professional

Ik ken Kees al uit de tijd dat hij zeer gedreven werkzaam was bij een verzekeraar.Zijn switch van een heel exact terrein naar een meer spirituele kant, heb ik met grote belangstelling en bewondering gevolgd. Kees heeft mij in de afgelopen twee jaar als coach ondersteund in mijn eigen zoektocht naar verdere ontwikkeling en nieuwe kansen. Hij creëert in zijn gesprek rust en ruimte om echt naar jezelf te kijken, rust en ruimte ook om weer nieuwe mogelijkheden te zien. Met een aantal zeer interessante oefeningen helpt hij je plezier te hebben in de zoektocht naar jezelf! Mij heeft het erg geholpen nieuwe wegen te durven bewandelen!


Frieda van Hartingsveldt – Financieel Directeur

Transformatie groepen


Programma Persoonlijk Leiderschap: wat een geweldig mooi programma! Kees is een bijzonder professionele trainer die je met veel liefde en aandacht van de ene naar de andere diepgaande oefening begeleidt. Ik heb inmiddels zes van de zeven modules mogen bijwonen, een intense ervaring wat op een diep energetisch niveau een hoop in beweging gebracht heeft. Het heeft mij weer een stap dichter bij mijzelf gebracht. Ik kijk met veel plezier uit naar de laatste module die ik later zal volgen.

 


Wil van der Zwan

Ik volg momenteel een serie modules bij Kees met de (aan)sprekende titel: persoonlijk leiderschap. De modules gaan in op de diepere ik van jezelf en geven inzicht over ‘wie ben ik’ en ‘wie ben ik werkelijk’ en gaat over het niveau van je identiteit. De modules laten mij goed nadenken over hetgeen waar ik mee bezig ben, de fase van mijn leven en de waarde daarvan. Dat is soms confronterend, vaak verhelderend en in ieder geval boeiend. Het leert mij te relativeren en te beseffen waar ik heen wil. Een interessant programma voor mensen die willen werken aan hun bewustzijn en bewust zijn.


Peter van Oosterhout

Kees weet op een professionele en authentieke wijze de inhoud van zijn Programma Persoonlijk Leiderschap voor het voetlicht te brengen. Door zijn prettige en zorgvuldige begeleiding creëert Kees in dit bijzondere programma een veilige en vertrouwde sfeer waardoor er alle ruimte voor de deelnemers ontstaat om met een open houding het oefenmateriaal tegemoet te treden, te ervaren en te beleven. Voor mensen die op een ongedwongen manier dichter bij zichzelf willen komen te staan en voor mensen die tot verrassende inzichten over zichzelf willen komen is deelname aan dit innovatieve programma beslist aan te raden. Wij hebben ervan genoten en wensen Kees alle succes toe.


Nadine Somers, Mauranne Brabants, Leen van Avermaet en Dirk Brabants

Het programma persoonlijk leiderschap van Kees heeft mij een hele mooie verrijking gegeven en een dieper inzicht in mijzelf. Een echte aanrader voor iedereen die (nog) meer over zichzelf te weten wil komen en op zoek is naar een dieper bewustzijn. Kees zet de modules op een bijzondere manier neer. Dankjewel Kees voor jouw warmte en liefdevolle begeleiding in de door jou zo mooi ontwikkelde modules. Zoekende naar “verstilling“ is dit een bijzondere invulling.


Helga Zorn

Het waren acht dagen, vier modules van het programma persoonlijk leiderschap. Ik vond het hele mooie dagen, warm, liefdevol en ik heb ook weer veel inzichten gekregen over mezelf waar ik mee verder kan.


Petra Lemckert
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 47 31 44 44
E
info@keesvanderstel.nl
Terug naar boven
© 2020 Kees van der Stel