Aanbevelingen

Mentoring


Kees is een professionele intuïtieve coach die bijzonder goed kan invoelen en luisteren. Zijn manier van coachen brengt je dichter bij jezelf waardoor je makkelijker tot de kern van de vraag kunt komen. Kees zijn benadering is liefdevol, integer en respectvol.


Wil van der Zwan – Life Coach

In het afgelopen jaar heb ik met Kees een coachingstraject doorlopen. Hij heeft mij uitstekend geholpen met nieuwe inzichten voor verdere persoonlijke ontwikkeling. De coaching door Kees heeft voor mij duidelijk toegevoegde waarde. Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity.


Dirk Korbee – Director Deloitte

Betrokken bij zijn klant. Beheersing van de methodes die hij gebruikt. Echt.


Michiel de Jong – algemeen directeur

Kees heb ik als coach ervaren als een rustig persoon, die me veel ruimte en tijd heeft gegeven om met mijn eigen verhaal te komen. Hij weet een veilige omgeving te creëren en gaf me zodoende vertrouwen, in hem, in mezelf en in het coachingstraject. Hij wist me zo te benaderen en te triggeren dat ik zelf de juiste vragen wist te stellen en de antwoorden en inzichten verkreeg. Ik sta aan het begin van een nieuw hoofdstuk en dat zie ik met vertrouwen tegemoet.

 


Pauline – Professional in de semi overheid

Het coachingtraject heb ik als ‘prettig’ ervaren. Ik heb van de coaching veel geleerd. Al mijn coachvragen zijn aan de orde gekomen. Het heeft geleid tot een andere kijk op zaken, alsmede tot een zekere bewustwording. Kortom, doelstelling is bereikt. Nieuwe kansen en uitdagingen zie ik tegemoet.


Priscilla van Bemmel – Coördinator Front- en Backoffice Rogplus

Transformatie groepen


Het waren acht dagen, vier modules van het programma persoonlijk leiderschap. Ik vond het hele mooie dagen, warm, liefdevol en ik heb ook weer veel inzichten gekregen over mezelf waar ik mee verder kan.


Petra Lemckert

Kees weet op een professionele en authentieke wijze de inhoud van zijn Programma Persoonlijk Leiderschap voor het voetlicht te brengen. Door zijn prettige en zorgvuldige begeleiding creëert Kees in dit bijzondere programma een veilige en vertrouwde sfeer waardoor er alle ruimte voor de deelnemers ontstaat om met een open houding het oefenmateriaal tegemoet te treden, te ervaren en te beleven. Voor mensen die op een ongedwongen manier dichter bij zichzelf willen komen te staan en voor mensen die tot verrassende inzichten over zichzelf willen komen is deelname aan dit innovatieve programma beslist aan te raden. Wij hebben ervan genoten en wensen Kees alle succes toe.


Nadine Somers, Mauranne Brabants, Leen van Avermaet en Dirk Brabants

Het programma persoonlijk leiderschap van Kees heeft mij een hele mooie verrijking gegeven en een dieper inzicht in mijzelf. Een echte aanrader voor iedereen die (nog) meer over zichzelf te weten wil komen en op zoek is naar een dieper bewustzijn. Kees zet de modules op een bijzondere manier neer. Dankjewel Kees voor jouw warmte en liefdevolle begeleiding in de door jou zo mooi ontwikkelde modules. Zoekende naar “verstilling“ is dit een bijzondere invulling.


Helga Zorn

Programma Persoonlijk Leiderschap: wat een geweldig mooi programma! Kees is een bijzonder professionele trainer die je met veel liefde en aandacht van de ene naar de andere diepgaande oefening begeleidt. Ik heb inmiddels zes van de zeven modules mogen bijwonen, een intense ervaring wat op een diep energetisch niveau een hoop in beweging gebracht heeft. Het heeft mij weer een stap dichter bij mijzelf gebracht. Ik kijk met veel plezier uit naar de laatste module die ik later zal volgen.

 


Wil van der Zwan

Ik volg momenteel een serie modules bij Kees met de (aan)sprekende titel: persoonlijk leiderschap. De modules gaan in op de diepere ik van jezelf en geven inzicht over ‘wie ben ik’ en ‘wie ben ik werkelijk’ en gaat over het niveau van je identiteit. De modules laten mij goed nadenken over hetgeen waar ik mee bezig ben, de fase van mijn leven en de waarde daarvan. Dat is soms confronterend, vaak verhelderend en in ieder geval boeiend. Het leert mij te relativeren en te beseffen waar ik heen wil. Een interessant programma voor mensen die willen werken aan hun bewustzijn en bewust zijn.


Peter van Oosterhout
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 47 31 44 44
E
info@keesvanderstel.nl
Terug naar boven
© 2021 Kees van der Stel