Over Kees

Na aan het hart…

Wie zijn hart volgt kan de hele wereld aan! Mijn missie is om mensen spelenderwijs wakker/bewuster te maken en te begeleiden naar wat hen na aan het hart ligt. Deze authentieke manier van begeleiden heeft tot gevolg dat mensen meer hun bevlogenheid als leidraad in hun leven toelaten.

Senior executive…

Ik heb een langjarige executive ervaring in het bedrijfsleven. Een ervaring die mij als coach/mentor de perfecte achtergrond geeft om me te kunnen verplaatsen in de professionele wereld van de coachee/mentee.

Coaching en mentoring is mijn tweede natuur geworden: mijn manier van werken bestaat uit het bieden van veiligheid en vertrouwen, een luisterend oor, spontaniteit, gevoel voor humor en medemenselijkheid. ‘Zien met het hart‘ noem ik dat.

Vorming…

Otium sine litteris mors est – vrije tijd zonder studie of geestelijke bezigheid doorgebracht is de ‘dood’. Daarom ben ik nooit opgehouden met ontwikkelen en leren. Niet alleen van het dagelijks leven, maar ook door actief diverse studies te volgen en aan trainingen deel te nemen.

Mijn vorming

  • de schoonheid en de dynamiek van het leven…
  • HBO – financiële en actuariële studies
  • WO – master of markering – strategische marketing
  • master integrale mentoring, coaching en counseling

Ervaring…

  • een verrijkende en vér reikende innerlijke levensreis…
  • finance & control en algemeen management
  • CFO/CEO bij een vastgoed- en een verzekeringsmaatschappij
  • integrale mentor, coach en counselor

Ik houd van klassieke muziek en opera en verdiep mij in het Spaans.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (Nobco) en geaccrediteerd als European Individual Accreditation (EIA) Senior Practitioner Coach.

Voorts ben ik lid van de Nobco Vaksectie Executive Coaching (VEC).

Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E info@keesvanderstel.nl
Terug naar boven
© 2018 Kees van der Stel