Arjan Bachman – Financieel professional

Ik ben aan de slag gegaan met het coachingtraject om mezelf anders in de wereld te laten staan en mezelf een positieve input te geven voor mijn doen en laten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Knelpunten wegnemen en voor mezelf rust vinden in moeilijke en stressvolle situaties.

De professionaliteit en deskundigheid van de coach waren een goede bijdrage aan het slagen van het traject. Hij heeft me door middel van een directe interactie bij aanvang en gedurende het traject de coachingbehoefte, de thema’s en het te volgen traject op duidelijke en betrokken wijze begeleid door alle sessies. Daarbij gaf hij mij vertrouwen, was open en toonde respect voor mij en mijn persoonlijkheid. Hierdoor kon ik me openstellen om het traject te kunnen doorlopen.

Het gehele traject heeft mij enorm veel verbeteringen opgeleverd in mijn persoonlijkheid en de aanpak van en omgaan met drukte op het werk en in mijn privé leven.

Ik ga anders om met situaties waarin ik voorheen me enorm bij betrokken voelde en wat daardoor mijn leven in grote mate beïnvloedde. Op dit moment kan ik dergelijke zaken meer relativeren en voor een groot deel naast me neerleggen. Een heel prettige verandering in mijn leven kan ik wel zeggen.

Kortom: Kees van der Stel Coaching raad ik aan voor een ieder die behoefte heeft aan begeleiding door een professionele derde in zijn/haar privé en/of zakelijke leven, als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en verbetering van het omgaan met druk en hectiek in het dagelijkse leven.

 

Ga terug naar overzicht
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2023 Kees van der Stel