Frieda van Hartingsveldt – Financieel Directeur

Ik ken Kees al uit de tijd dat hij zeer gedreven werkzaam was bij een verzekeraar.Zijn switch van een heel exact terrein naar een meer spirituele kant, heb ik met grote belangstelling en bewondering gevolgd. Kees heeft mij in de afgelopen twee jaar als coach ondersteund in mijn eigen zoektocht naar verdere ontwikkeling en nieuwe kansen. Hij creƫert in zijn gesprek rust en ruimte om echt naar jezelf te kijken, rust en ruimte ook om weer nieuwe mogelijkheden te zien. Met een aantal zeer interessante oefeningen helpt hij je plezier te hebben in de zoektocht naar jezelf! Mij heeft het erg geholpen nieuwe wegen te durven bewandelen!

Ga terug naar overzicht
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2023 Kees van der Stel