Hans Schumacher – Manager

Ik vind het prettig om door Kees gecoacht te worden. Ik sta aan het begin van een traject met een einddoel dat bij Kees bekend is. Het is voor mij belangrijk om een klankbord te hebben die mij zakelijk en onafhankelijk van mijn werk kan coachen in mijn beslissingen en actie die ik daarvoor kan en moet nemen. Kees laat mij daarover nadenken en geeft waar nodig tips en goede feedback. Maar hij laat ook zien dat buiten het doel er ook nog andere dingen zijn die belangrijk zijn in het leven. De coaching helpt me om ook om daarin de balans te vinden en in balans te zijn. Ik sta nog steeds voor de volle honderd procent achter mijn beslissing om mij door Kees te laten coachen.

 

Ga terug naar overzicht
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2023 Kees van der Stel