Liesbeth – Professional in de semi overheid

Van te voren dacht ik dat ik wel met 3 gesprekken klaar zou zijn. Dat bleek niet het geval. Het was een intensief traject van een half jaar. Soms emotioneel zwaar, maar overwegend inspirerend. Kees heeft mij laten zien wat mijn persoonlijke waarden zijn en mij geleerd altijd rekening te houden met die waarden. Ik had altijd het gevoel van alles te moeten om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Dat heb ik voor een groot deel kunnen loslaten. Ik kan mij beter ontspannen en kan mij beter focussen op zaken die er echt toe doen. Zowel op mijn werk als privé heb ik veel baat van het coaching traject gehad.

 

Ga terug naar overzicht
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2023 Kees van der Stel