Kees’ mentoring

Kees’ mentoring  is een gespecialiseerd mentoring bureau in het hart van Schiedam. Het bureau onderscheidt zich doordat Kees van der Stel een ervaren mentor is en beschikt over een ruime werkervaring in het bedrijfsleven. Kees’ mentoring staat voor werken aan uw persoonlijke en/of zakelijk ontwikkeling, aan uw toekomst en aan een bewust, succes-en vreugevol leven.

Focus

De focus van Kees’ mentoring ligt op “mensen wakker maken”, mensen leren hun hart te volgen want, zoals Kees zegt: “Als je je hart volgt kan je de hele wereld aan!”

Spectrum van de begeleiding

Kees’ mentoring biedt uitsluitend maatwerk en werkt resultaatgericht. Het spectrum van de mentoring loopt van curatief of helend en preventief naar persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Aanbod

Bij Kees’ mentoring kan je terecht voor één op één mentoring. Afhankelijk van de vraag kan worden voorzien in Executive Mentoring, Innerlijk Leiderschap, Transpersoonlijke Counseling.

Onder de naam de verstilling wordt een uitwisselingsplatform voor bewustzijnsontwikkeling aangeboden. Dit platform komt jaarlijks 2 tot 3 keer bij elkaar.

Volg deze link voor de beschrijving van het aanbod.

Lees hier meer over de vorming en de loopbaan van Kees.

 

Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2023 Kees van der Stel