Vernieuwing

11 Jul '12

Nieuwe site

Verheugd deel ik je mee dat mijn fonkelnieuwe website on line staat. Het werd tijd voor vernieuwing. De tekst en de lay out hebben een ‘extreme makeover’ ondergaan. Continuïteit in de ‘look en feel’ is er door het handhaven van de kleurstelling, het logo en de huisstijl van de oude site. Naast de content en de uitstraling is er veel verbeterd op het gebied van gebruikersvriendelijkheid. Ik ben benieuwd of je de site net zo mooi en handig vindt als ik!

Leuk als ik een reactie van je krijg in het onderstaande veld.

Bloggen

Ik ga bloggen op mijn nieuwe site.  Omdat ik graag mijn teksten aan wil laten sluiten op jouw wensen als lezer heb ik een vraag:

Wil je mij onderstaand in het reactievak laten weten over welke onderwerpen je graag ziet dat ik schrijf? Inspireer me, ik ben blij met alle input!

Waar ik normaal over schrijf qua vakgebied coach en counselor?  Enkele voorbeelden staan hier.

Verwacht dus niet dat ik ga bloggen over atoomfysica, maar hoe dan ook ben ik gelukkig als je me kunt prikkelen. Het onderwerp van mijn blog van vandaag is:

Spiritualiteit… een taboe

Naast sex met je ex is het begrip spiritualiteit… een taboe. En dat taboe wil ik graag wegnemen. Hoe? Ik nodig je uit me te volgen in mijn redenering. Over spiritualiteit (van Dale: geestelijke levenshouding) bestaan vele definities en interpretaties. Het begrip manifesteert zich in de literatuur in vele gedaanten, zoals eenheid, verlichting, bewustzijn, transcendentie, universum,  natuur, bezieling en zingeving. Lees verder…

Be the change you want to be and implement the change you want to reach. Kees 

 

 

Ga terug naar overzicht

10 reacties

 1. Eminent Persoonlijk Vervoer
  donderdag 12 juli 2012 om 18:48:09

  Duidelijke site, u geeft goed weer waar het om draait. Persoonlijk vind ik wel dat er erg veel op staat en de aandacht weg ebt, teveel door te linken voor mij maar als je het goed onderzoekt dan sta ik weer met open mind.

  • Kees
   donderdag 12 juli 2012 om 20:36:19

   Bedankt voor je reactie. Het is even wennen inderdaad.

 2. Leo Borkent
  donderdag 12 juli 2012 om 18:52:31

  Kees dat klikken, om naar de andere pagina’s te gaan, moet ik dat met de muis doen? Ik denk dat de gemiddelde bezoeker wel weet hoe hij met een menu moet omgaan 🙂

  • Kees
   donderdag 12 juli 2012 om 20:34:51

   Grapjas. Dankjewel. Ik heb erover nagedacht….ha, ha. Ik kijk ernaar.

 3. Eddie
  maandag 16 juli 2012 om 11:31:15

  Ziet er goed uit, helder en to the point 😉

  • Kees
   maandag 16 juli 2012 om 12:16:24

   Thanks Eddie.

 4. Sonja
  dinsdag 17 juli 2012 om 11:49:25

  Lieve Kees, Complimenten voor je site. De site geeft mij een beeld van hoe jij bent en te werk gaat. Uitstraling en de gekozen woorden zijn warm, betrokken, geven vertrouwen. “Zien met het hart” raakt me. Zo “ken” ik je ook. Je blog over de energie van geld: doelen stellen en deze met volle overtuiging herhalen en ‘leven’ …raakt me ook. Ik geloof absoluut dat het zo werkt – niet altijd makkelijk, maar ik geloof hier wel in. Mooi zoals je dit omschrijft. Lieve Kees, complimenten en ik wens je alle succes toe. Je site draagt vast bij aan nog meer clienten die je tot tevredenheid verder zal kunnen helpen in hun ontwikkeling.

  • Kees
   dinsdag 17 juli 2012 om 13:48:44

   Dankjewel Sonja voor je complimenten en je liefdevolle woorden. Je hebt de juiste snaar te pakken…..

 5. BETS
  woensdag 18 juli 2012 om 15:36:10

  Lieve Kees, wat een mooie site. Ik ben zo trots op je. Ik weet hoe je bent en hoe je ook zo graag “een ander” wilt helpen.
  Ik las een reactie “Zien met het hart” raakt me. Ja, zo voel ik het ook. Je hebt al zo vaak mn hart geraakt. (Je begrijpt me wel hé)?
  Succes lieve broer, ik hoop dat je veel mensen met je bedoelingen en gevoel kunt helpen. Want je hebt ook mij geleerd wat het “leven” kan en mag betekenen.
  Dikke knuffel

  • Kees
   woensdag 18 juli 2012 om 22:56:43

   Hallo lieve Bets. Dank voor je reactie. Doet mijn hart goed. Dikke knuffel terug.

Geef uw reactie

Regio Rotterdam
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel