De kracht van kwetsbaarheid

10 Okt '13

Recent kwam ik een filmpje tegen over de kracht van kwetsbaarheid in een Linkedin discussie. Ik wil dat filmpje graag met jou delen. Ga er even voor zitten en geniet van het verhaal van deze nuchtere, rationele, humorvolle, onderzoeker mevrouw Brené Brown.

Ik vind het een mooi verhaal en word er blij van.

Het filmpje onderstreept voor mij dat het tonen van kwetsbaarheid en het me onder omstandigheden kwetsbaar op durven stellen een krachtige en juiste manier is om van hart-tot-hart te kunnen communiceren en magische & liefdevolle momenten te ervaren.

Erg fijn als ik onderstaand een reactie van je krijg.

Be the change you want to be and implement the change you want to reach. Kees
Ga terug naar overzicht

4 reacties

 1. Koos
  vrijdag 11 oktober 2013 om 01:14:54

  Mooi filmpje Kees en een mooi verhaal.

  Ik moest er wel twee keer naar kijken en luisteren om alle nuances te zien en horen.

  Ja het gaat over kwetsbaar kunnen durven, willen en mogen zijn. Maar ook over nog veel meer.

  Thank you for sharing Kees

 2. Bets
  maandag 14 oktober 2013 om 15:57:35

  Lieve Kees,
  Mooi verhaal joh. Het heeft me geraakt ook al heb ik het een paar keer moeten beluisteren. Kwetsbaar opstellen is niet makkelijk. Toch weet ik uit ervaring dat je dan wel bent wie je bent. Dan voel je de kracht die in je is. Eigenlijk kan ik het niet de echte
  woorden vinden, zo mooi voelt het. Tegen mij is eens gezegd, wees kwetsbaar als een kindje. Die staat boven aan de trap, papa staat beneden. Die zegt, spring maar, papa vangt je op. Dat kindje springt, zomaar vol vertrouwen en zo kwetsbaar.
  Zo je op te stellen geeft kracht en liefdevolle momenten.
  Ik wens jou zulke mooie liefdevolle momenten voor jezelf en naar anderen.
  Liefs, Bets

 3. roeland schweitzer
  zondag 2 februari 2014 om 21:05:18

  ik zocht op kwetsbaarheid en communicatie. Ik geloof er in, dit filmpje, moeilijk te volgen dat wel, gaat er ook over.
  Dat is het, kwetsbaar zijn, het niet weten, openstaan, luisteren. Dankjewel voor het filmpje en je site, succes.

  • Kees
   donderdag 6 februari 2014 om 17:39:53

   Dag Roeland. Dank voor je comment. Wat leuk dat je via mijn site op dat filmpje komt. Inderdaad wat moeilijk te volgen. Ik heb wel drie keer gekeken om de hele boodschap te pakken. Groeten, Kees

Geef uw reactie

Regio Rotterdam
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel