Een Spaanse muzikale groet

31 Okt '13

In het kader van mijn continue persoonlijke ontwikkeling studeer ik tussen de bedrijven van het coachen door Spaans. Regelmatig doe ik dat een tijdje in Sevilla, uiteraard met wat vakantieachtige weekenden. Maar doordeweeks lekker 25 uur per week in de schoolbankjes en dagelijks nog een paar uurtjes huiswerk. Enne …. voor onze vrienden, de opera, een concert, de tapas, de tinto of de blanco wordt voldoende tijd genomen… ;-).

Het Spaanse niveau waartoe ik inmiddels ben doorgedrongen is gevorderden (B1). Begin volgend jaar verwacht ik dat niveau met een examen af te sluiten en een fatsoenlijk mondje Spaans te spreken.     

Als blijk van waardering dat je mijn blogs leest…  geef ik je onderstaand als  klassieke Spaanse muzikale groet het tweede deel van het  ‘Concierto de Aranjuez’ van Joaquin Rodrigo.

Hasta luego.

Be the change you want to be and implement the change you want to be. Kees

 

 

Ga terug naar overzicht

8 reacties

 1. Cedric
  donderdag 31 oktober 2013 om 18:09:10

  Hasta luego!!

 2. Tejo
  donderdag 31 oktober 2013 om 18:42:19

  Mooi Kees… Schitterende muziek.
  Ik heb nu ook zo mijn plannen. Laat ik je zo snel mogelijk weten zodra het concreet in m’n hoofd zit.

 3. Marco
  donderdag 31 oktober 2013 om 19:27:50

  Mooi! en bedankt … 😉

 4. Hans
  donderdag 31 oktober 2013 om 22:21:51

  Het goede Spaanse leven, geniet ervan …
  Jullie hebben het verdiend.

 5. Arjan
  vrijdag 1 november 2013 om 10:27:31

  Kees,
  Prachtige muziek, bedankt. Een bekend nummer voor mij, ik heb het een aantal keren live mogen horen bij de Night of the Proms…..
  Zo’n mooi stuk!!!
  Geniet nog van de Spaanse zon en cultuur en succes met de studie!!

 6. Ike
  maandag 4 november 2013 om 15:32:58

  Prachtige muziek. Goed van je dat Spaans studeert. Leuk dat je volgend jaar hierin examen gaat doen. Wat fijn dat je dit alles combineert met mooie weekeinden gevuld met muziek, uit eten etc.. Je hebt in ieder geval veel beter weer met zon! Hier stormt het en regent het flink. Ik zal in geval wat spaanse muziek horen als ik binnenkort naar Night Of The Proms ga en daar mijn favoriete artiest Gloria Estafan zal zien optreden. Heb nog hele mooie weken daar…….

 7. Jasper
  dinsdag 5 november 2013 om 18:23:11

  Hoi Kees,
  Dank voor het delen. Ik heb je ooit ontmoet bij een integratie weekend NLP Master. Kreeg nieuws door van Hanneke. Je geeft sinds kort NLP en authentiek leiderschap bij Arcturus? Dan hou ik me aanbevolen 🙂

  • Kees
   zaterdag 7 december 2013 om 10:12:52

   Hi Jasper. Dank voor je reactie. Ik heb inderdaad een programma ontwikkeld dat gaat over innerlijk leiderschap. De naam van het zestiendaagse programma is Stilte Programma. Stilte staat voor de beginletters van Spirit(ualiteit), Transformatie, Intuïtie, Leiderschap, Tijd(sbeleving) en Energie. Ik presenteer het in mijn eigen omgeving onder mijn tweede bedrijfsnaam ‘de verstilling’. De start van het eerstvolgende programma is gepland op 23 en 24 mei 2014. Informatie vind je hier: http://www.keesvanderstel.nl/stilte-programma-de-verstilling/ Hartelijke groet, Kees

Geef uw reactie

Regio Rotterdam
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel