Gastblog van mijn webbouwer: Keytoe

29 Aug '13

Vandaag een gastblog van mijn webbouwer Keytoe in Maassluis. Keytoe publiceerde afgelopen maandag een blog over mij, mijn werk en mijn mening. Ik vind het leuk om deze blog met jou te delen, hoewel ik weet dat het deels een commercieel verhaal is. Ik vind dat dat wel kan voor een keer. Zie de afbeelding hiernaast voor mijn afwegingsproces 😉. Dus:   

… Vandaag uitgelicht: Kees van der Stel, een selfmade man met jarenlange managementervaring in het bedrijfsleven. Een ervaring die hem de perfecte achtergrond geeft om zich te kunnen identificeren met de professionele wereld van de cliënt. Coaching is zijn tweede natuur.

Zijn manier van werken bestaat uit vertrouwen, een luisterend oor, gevoel voor humor en medemenselijkheid. ‘Zien met het hart’ noemt hij dat. Wie zijn hart volgt kan de hele wereld aan! Kees’ missie is om mensen ‘wakker’ te schudden en te begeleiden vanuit het hart. Deze authentieke manier van begeleiden heeft als gevolg dat mensen hun passie weer als leidraad toelaten. Het is fantastisch te mogen ervaren hoe mensen dan bijna als vanzelf weer doelgerichter en effectiever omgaan met zichzelf, anderen en omstandigheden.

De begeleiding inroepen van een persoonlijke coach is goed voor het verbeteren van je mentale en energetische conditie, maar ook om effectiever te zijn. Daar word je succesvoller van. Als je zoekt naar een professionele gesprekspartner die je als vertrouwenspersoon en ervaringsdeskundige kan bijstaan om je mentale conditie te spiegelen dan kan Kees’ Coaching jou ondersteunen met maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. Meer over wat Kees voor jou kan betekenen lees je op zijn website.

De website van Kees bouwde Keytoe, Kees kende Cedric Muchall, een van de twee founders, al langer en coachte hem. Keytoe was voor hem de partij omdat hij, naar eigen zeggen, graag met jonge enthousiaste ondernemende mensen werkt. Over het eindresultaat is Kees dan ook erg tevreden: “Extra tevreden ben ik over blogfunctionaliteit en met name de interactiviteit ervan. Het is erg fijn als de lezers op een simpele wijze reacties kunnen geven. Mooi vind ik ook de rechterbalk in de site waarin je op een simpele manier widgets kwijt kunt, zoals de haiku’s, de twitterfeed en de agenda.” Aldus Kees.

“Goed samenwerken leidt dus ook tot creativiteit, de juiste klantbenadering en tot klanttevredenheid.” …

Wat is jouw ervaring met samenwerken? Kan je je vinden in bovenstaande ‘slogan’?

Be the change you want to be and implement the change you want to reach. Kees
Ga terug naar overzicht

3 reacties

 1. Marsha
  maandag 2 september 2013 om 18:24:42

  Keytoe, (mooie naam) hoe je Kees en zijn werkmethode hebt beschreven……………….Daar is geen speld tussen te krijgen.
  Het is zo precies zoals ik hem ken en heb ervaren.
  En wat de website en de blog betreft, overzichtelijk, mooi van ontwerp. Een plezier om naar te kijken.

 2. Sem Scholte
  donderdag 13 maart 2014 om 11:01:30

  Hi Kees,

  Dit is een test of ik ook het bericht krijg van een nieuwe reactie op het blog.

  • Kees
   donderdag 13 maart 2014 om 11:42:39

   Ha Sem,
   Als het goed is en jij het vinkje hebt aangekruist krijg je nu een e-mail.
   groeten, Kees

Geef uw reactie

Regio Rotterdam
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel