Lentekriebels

13 Mrt '14

Lentekriebels. Je kent ze vast wel. De grote schoonmaak en het weggooien van de dingen die verouderd zijn of niet meer zo fris. Weer wat vroeger uit de veren en op de fiets.  Zo doende heb ik met een frisse blik gekeken naar de content van mijn site en mijn aanbod.

Je kunt me geweldig helpen door deze blog te delen op linkedin, twitter en facebook.

Haiku – Lente

In alle vroegte
tsjilpen de vogels hun lied
van liefde en licht

Lentekriebels

Homepage

De content is korter en puntiger gemaakt, meer gericht op het resultaat dat ik met de coaching voor de klant wil bereiken. Je vindt ‘em HIER. Graag verneem  onderstaand in het reactieveld wat je ervan vindt.

Blog

In de afgelopen dagen is er een functionaliteit ingebouwd die ervoor zorgt dat je mijn antwoorden en reacties op jouw opmerkingen, comments en vragen op de blogs rechtstreeks van de blog in je inbox van je e-mailprogramma krijgt, mits… je het vinkje onder het reactieveld aankruist.  

Verbreding van het aanbod

Het programma ‘persoonlijk leiderschap’ (zie HIER) is voortaan ook beschikbaar als één op één traject.

Als je op een kruispunt of voor een belangrijke keuze staat in je werk of privé en je voelt aan dat het goed voor je is om eens grondig naar jezelf, je potentieel en je toekomst te kijken, dan is dit programma geknipt voor jou.

Doorlooptijd, frequentie en duur van de bijeenkomsten, prijsstelling en hoe te werken (in dagdelen, sessies of hele dagen) worden nog uitgewerkt.

In feite maak ik er een op de klant toegespitst individueel begeleidingstraject van dat in nauw overleg met de klant gepland en uitgevoerd wordt. Maatwerk en maximale flexibiliteit dus.

Ik bied je iets bijzonders en sta voor het resultaat!

 

Interesse? Stuur mij nu een korte email (kvdstel@planet.nl) met daarin je naam en telefoonnummer. Ik neem dan contact met je op.

Be the change you want to be and implement the change you want to reach. Kees

 

 

Ga terug naar overzicht

2 reacties

 1. Ike
  donderdag 13 maart 2014 om 23:50:57

  Mooi gedicht!
  Dat is een goed begin van de lente!
  Gelukkig heb ik niet meer op te ruimen of weg te gooien! Ik begrijp dat er wel mensen zijn die dit moeten doen.
  Maar ook je hoofd leegmaken en een nieuwe start hoort erbij.
  Keuzes maken is belangrijk want uiteindelijk neem jezelf de beslissing en dat gaat de hele dag door.
  Ik vind het zo fijn dat de vogels me wekken in alle vroegte en het wordt eerder licht en ook langer. Het is aftellen want over 1 wk begint de lente.

  • Kees
   zondag 6 april 2014 om 17:03:25

   Hi Ike,
   Inmiddels is het lente en hebben we weer een uur ingeleverd… Ik schreef net (6 april 17:00 uur) van alles en nog wat aan jou in de e-mail. Dankjewel voor je aardige reactie. Als je een vink (geen vogel of luistervink) hebt gezet krijg je deze korte reactie nu in je inbox. Hartelijke groet, Kees

Geef uw reactie

Regio Rotterdam
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel