Alternatieve Organisaties Leiders Tafel

Spectrum:alternatieve organisatieontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap Wijze van coaching:uitwisseling, overleggen en reflectie

Ben jij bezig om een alternatief organisatiemodel voor je onderneming te implementeren? En geloof je dat die manier van organiseren toegevoegde waarde, plezier en groei oplevert voor jezelf, je medewerkers en je bedrijf?

Ja? Dan nodig ik je uit om mee te doen met het verder inkleuren van het landschap.

Doel…

Van elkaar leren door uitwisseling en reflectie.

Zoals je weet is het op een alternatieve manier organiseren voor de meeste ondernemers ver van hun bed. De weerstand is groot. Je dient goed te weten waar je voor gaat, wat je wilt en waarom je dat wilt. Je alleen voelen is niet vreemd. Het is mijn ervaring, dat het regelmatig uitwisselen en reflecteren met gelijkgestemden voedend, stimulerend en verrijkend werkt.

Onderwerpen waarover het kan gaan…

Wat werkt wel en wat niet, communicatie met belanghebbenden, jouw rol, omgaan met weerstand, verantwoordelijkheid, delegeren, vertrouwen, diversiteit, maatschappelijke ontwikkeling, persoonlijke thema’s, hoe blijf je staan…

Voor wie…

Gelijkgestemde ondernemers die al werken met een alternatief organisatiemodel of die bezig zijn met een transformatie ernaar toe.

Aantal deelnemers…

6 tot 7 in een zo ‘vast’ mogelijke groep.

Begeleider…

Kees van der Stel, Executive Coach. Je mag van me verwachten dat ik er alles aan doe om dit initiatief tot succes te brengen.

Werkvorm…

We werken met een casus gestuurde uitwisseling en reflectie, onder mijn begeleiding. Een of twee keer per jaar breng ik een ontwikkelingsthema in.

Frequentie…

6 keer per jaar (maart, april, mei, juni, september, oktober) + 1 keer per jaar een social event in juli of december.

Start…

Nog vaststellen.

Data en tijdstip. Tijdbesteding. Plaats en locatie…

Ik houd het graag zo vloeiend mogelijk.

Uitgangspunten voor het welslagen van je deelname aan dit initiatief…

  • Enthousiasme voor andere manieren van organiseren dan de conventionele.
  • De uitdaging en de toegevoegde waarde zien van uitwisseling met gelijkgestemden op hetzelfde ‘niveau’.
  • Het plezierig vinden je horizon te verbreden en te werken aan je ontwikkeling.
  • Bereidheid tot het regelmatig inbrengen van een casus.
  • Bereidheid tot openstellen.
  • Vertrouwen.

Investering…

Als de locatie van de bijeenkomsten kan rouleren onder de deelnemers is er in het eerste jaar geen financiële investering verbonden aan dit initiatief.

Ik heb voor ogen met een groep gelijkgestemden een lans te breken voor een alternatieve wijze van organiseren. Dat vergt van de groepsleden, de serieuze inzet en de tijd om, vanuit een houding van actieve participatie, aanwezig te zijn en deel te nemen aan de bijeenkomsten.

Aan het eind van het eerste jaar zullen we de voortgang van dit initiatief bespreken en afspraken maken over het vervolg, incl. een financiële vergoeding voor mijn begeleiding.

Contact en informatie…

Voor kennismaking en toelichting graag een e-mail naar: info@keesvanderstel.nl of een telefoontje naar 010-4731444. Ik maak dan een afspraak.

Informatie over mij is te vinden op mijn website http://www.keesvanderstel.nl/wie-is-kees en mijn Linkedin profiel https://nl.linkedin.com/in/keesvanderstel

Voor de context en de achtergrond van de totstandkoming van dit aanbod verwijs ik naar mijn blog http://www.keesvanderstel.nl/van-kleur-verschieten-door-los-te-laten

Ga terug naar overzicht
Westvest 27
3111 BT Schiedam

T 010 - 473 14 44
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2023 Kees van der Stel