Programma Persoonlijk Leiderschap

Spectrum:ontwikkeling persoonlijk leiderschap en bewustzijn Wijze van coaching:Groep

Dit innovatieve programma is gericht op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Gewerkt wordt in een kleine groep of in individuele sessies.

Wat is het effect?

Het programma zorgt ervoor dat je krachtiger, vrijer en evenwichtiger in het leven staat en een ruimer bewustzijn ontwikkelt over wat je helpt en belemmert op je ontwikkelingspad. Je mag verwachten dat je als leider intuïtiever, zelfbewuster, effectiever, energieker en succesvoller kunt functioneren in je werk en in je persoonlijk leven.

Is het programma iets voor mij?

Als je op een kruispunt of voor een belangrijke keuze staat in je werk of privé en je voelt aan dat het goed voor je is om eens grondig naar jezelf, je potentieel en je toekomst te kijken, dan is dit programma geknipt voor jou.

Doorlooptijd.

Het programma heeft een doorlooptijd van twee jaar en wordt gegeven in vier tweedaagse blokken per jaar.  Het eerstvolgende programma start in september 2018. Het individuele programma heeft een andere doorlooptijd die in onderling overleg wordt vastgesteld.

Uitnodiging.

Interesse? Stuur mij nu een korte email (kvdstel@planet.nl) met daarin je naam en telefoonnummer. Ik neem dan contact met je op.

Ga terug naar overzicht
Regio Rotterdam
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel