Mentoring van Young Executives

Spectrum:mentoring van young executives Wijze van coaching:mentor gesprekken

Ik val graag met de deur in huis: ik help je graag als mentorvriend. Wat die term inhoudt, leg ik je hierna uit.

Ik werk graag met leiders die net als ik voor de troepen uitlopen in hun leven en werk. Het pad dat ik met hen verken en ben ingeslagen is het concretiseren van de Betekeniseconomie met de focus op de balans tussen welzijn, welbevinden en welvaart. En als logisch gevolg ben ik het pad van de kapitalistische economie met het dogma van de continue economische groei zo successievelijk aan het verlaten.

Ben jij tussen de 30 en 45 jaar en ben je ondernemer, partner of een andersoortige high potential of professional met een passie voor de Betekeniseconomie? Dan heb ik een aantrekkelijk aanbod voor je.

Ik help je met het verkrijgen van een helikopterview over je:

  • leiderschap
  • strategische verantwoordelijkheid
  • positionering, rol en taak in het executive team
  • verwachtingen en bedrijfspolitieke issues
  • aandachtspunten uit een assessment of benoemingsprocedure

Met mijn hulp bevorder ik je functioneren. Zaken als stress, onzekerheid, eenzaamheid of conflicten zullen worden voorkomen of geminimaliseerd.

Jij zal:

  • inzicht krijgen in welke persoonlijke waarden jou drijven
  • inzicht krijgen in jouw leiderschapstalent en -stijl
  • je energievreters gaan herkennen en aanpakken
  • je prettig voelen in je functie en organisatie
  • je ontwikkelpunten ontdekken en aanpakken

Het is niet makkelijk, maar het levert je heel veel op. Ik zet je aan tot zelfreflectie en geef je suggesties die je verder helpen. Ik doe dit op een hele makkelijke manier voor je. We hebben meerdere contactmomenten per jaar. Zo wendbaar mogelijk en altijd buiten je kantoor. We gaan niet in een hokje zitten, maar we gaan op pad. Jij zit tenslotte niet graag stil, maar wilt bewegen.

We kunnen bijvoorbeeld een seminar of congres bezoeken, naar de film gaan of desnoods naar de sauna als dat ‘jouw ding’ is. Het kan een kop koffie, een belletje tussendoor of een diner zijn. Ik leer je kennen, dus een belletje na de geboorte of verjaardag van je kind kun je verwachten. Kun je daar niet goed tegen? Dan ben ik niet degene die je verder brengt.

Het is namelijk een kwestie van vertrouwen en elkaar goed leren kennen. Vandaar de term mentorvriend. Mijn droom is om elkaar te versterken in onze wederzijdse ontwikkeling en ontplooiing. Ik leer ongetwijfeld ook iets van jou. Van jouw verhalen of talenten.

Wat kost dit? Dat bepaal jij aan het einde van het jaar. Wat heb ik je gebracht? Wijze lessen? Of werkelijke ontwikkeling/ontplooiing? Ieder bedrag is oké, als het maar eerlijk is. Ik betaal van de jaarlijkse opbrengsten mijn eigen opleidingen en mijn gevorderde cursus Spaans. Ook ik ben nooit oud genoeg om te leren.

Ik heb een andere drijfveer dan geld verdienen; ik heb het namelijk al goed gedaan in mijn executive carrière. Ik ben reeds de mentorvriend van een aantal talentvolle ondernemers en partners. Mijn bestaande cliënten zijn meer dan bereid om als referentie op te treden. Wil je een lijstje namen? Laat het me weten.

Ik ben Kees van der Stel, Executive Mentor, geaccrediteerd bij de European Mentoring & Coaching Council. Ik heb een lange loopbaan gehad als CFO en CEO in het bedrijfsleven.

Ik zorg ervoor dat je alles kunt bereiken wat je in je hart verlangt.

Contact en informatie…

Mijn contactgegevens zijn: info@keesvanderstel.nl en 010-4731444.

Informatie over mij is te vinden op mijn website http://www.keesvanderstel.nl/wie-is-kees en mijn Linkedin profiel https://nl.linkedin.com/in/keesvanderstel

Ga terug naar overzicht
Regio Rotterdam
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel