Personal and Executive Coaching

Spectrum:preventief, persoonlijke ontwikkeling. leiderschap Wijze van coaching:één op één

Personal and Executive Coaching kan gaan over specifieke persoonlijke thema’s, zakelijke issues of algemene omstandigheden in het leven of het werk van de cliënt.

Door zaken bespreekbaar te maken kan effectiever functioneren worden bevorderd en kunnen stress, burnout of een conflict worden voorkomen. Daarmee heeft begeleiding een preventief karakter en levert het tegelijkertijd een bijdrage aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Op grond van zijn bedrijfservaring en belangstelling biedt Kees’ Coaching toegevoegde waarde aan mensen die de uitdaging willen aangaan belangrijke waarden een plaats te geven in hun leven en hun werk. Denk daarbij aan authenticiteit, sociale vooruitgang, dienstbaarheid, verantwoordelijkheid, solidariteit en vertrouwen.

Bij bedrijfsopvolging van bijvoorbeeld vader op zoon wordt vader bijgestaan in zijn nieuwe levensfase en het verwerkingsproces van de bedrijfsoverdracht en zoon in de uitdagingen van zijn nieuwe verantwoordelijkheden en zijn professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Is personal and executive coaching iets voor mij?

Ben je cfo, controller, accountant, actuaris, ondernemer, high potential, manager, leider, (young) executive, DGA, directeur, advocaat, notaris, consultant, trainer, coach… of professional in welk vak dan ook? Dan is het antwoord: ja, een personal coaching traject is zeker iets voor jou.

Kernwoorden

inzicht, performance, communicatie, taak en rol, zelfmanagement, leiderschap, toekomst, ontwikkeling, bedrijfsopvolging

Ga terug naar overzicht
Regio Rotterdam
E keesvanderstelplanet@gmail.com
Terug naar boven
© 2024 Kees van der Stel